Chocolate flan cake

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Chocolate flan cake

#tsoulotip: Το νερό που θα ρίξουμε μέσα στο ταψί πρέπει να είναι βραστό ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα το κέικ.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το κέικ:

140 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

210 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 μέτριο αυγό

210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

40 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

1 κ.σ. κανέλα, τριμμένη

¾ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

¾ κ.γ. μαγειρική σόδα

300 ml. ξινόγαλο

50 γρ. σιρόπι καραμέλα

Υλικά για το flan:

400 ml. ζαχαρούχο γάλα

350 ml. γάλα εβαπορέ

120 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου

3 μέτρια αυγά

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα:

Σιρόπι καραμέλας

Ψιλοκομμένα καρύδια




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved