Πάβλοβα με σάλτσα raspberry

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Πάβλοβα με σάλτσα raspberry

#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,




ΥΛΙΚΑ

250 γρ. ζάχαρη κρυσταλική

250γρ. ζάχαρη άχνη

250γρ. ασπράδι αυγού

2 πρέζες αλάτι

Υλικά για τη γέμιση:

500 γρ.κρέμα γάλακτος

160 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Υλικα για τη σάλτσα raspberry:

200 γρ. raspberries

50 γρ. ζάχαρη

1/2 στικ κανέλας

1 αστεροειδή γλυκάνισο

Υλικά για το σερβίρισμα:

Raspberries

Άχνη ζάχαρη




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved