Καραμελωμένο χταπόδι με φάβα

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Καραμελωμένο χταπόδι με φάβα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που έχει εξατμιστεί όλη η υγρασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος του χταποδιού, συμπληρώνουμε λίγο νερό.




ΥΛΙΚΑ

1 χταπόδι 1,5-2 κιλά περίπου

1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

100 ml. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

2 φύλλα δάφνης

½ κ.σ. πιπέρι σε κόκκους

6 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

Για το σερβίρισμα:

Φάβα




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved