Follow the River: Ένας νέος Μεγάλος θεσμός Αγώνων Δρόμου είναι Γεγονός

Ένας νέος Μεγάλος θεσμός Αγώνων Δρόμου είναι Γεγονός.

Follow the River: Ένας νέος Μεγάλος θεσμός Αγώνων Δρόμου είναι Γεγονός

Το “Follow the River” ξεκινάει με τον πρώτο αγώνα Δρόμου στις 16 Ιουνίου 2019 στην υπέροχη πόλη των Τρικάλων με μια αγωνιστική διαδρομή που ακολουθεί την όχθη του Ληθαίου ποταμού, με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Πρόκειται για θεσμοθέτηση αγώνων δρόμου σε επίπεδο Κυπέλλου Ελλάδος με την επωνυμία “Follow the River Cup” όπου οι αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες στις διοργανώτριες πόλεις και διακρίνονται, θα επιβραβεύονται με ανάλογες διακρίσεις στο τέλος των αγώνων.

Ο θεσμός F.R.CUP για το 2019 περιλαμβάνει τις πόλεις των Τρικάλων, Έδεσσας και Άρτας, ενώ για το 2020 θα συμμετέχουν 6 έως 8 πόλεις που διατρέχονται από ποτάμια.

Όνειρο και σκοπός του Dielpis που έχει εμπνευστεί και σχεδιάσει αυτόν τον νέο θεσμό αγώνων δρόμου για την Ελλάδα, είναι να δημιουργήσει ένα νέο ισχυρό θεματικό κίνημα αγώνων δρόμου σε όχθες ποταμών που διαρρέουν συγκεκριμένες πόλεις. Παράλληλα προβάλλει, μέσα από τους αγώνες αυτούς, τις πόλεις και αναπτύσσει τον θεματικό Αθλητικό τουρισμό.

Το Dielpis σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της πόλης των Τρικάλων ΓΥ.Σ.Τ. και ΖΕΥΣ καλούν τους λάτρεις των αγώνων Δρόμου από όλη την Ελλάδα να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στο νέο αλλά ΠΟΛΛΑ υποσχόμενο αθλητικό θεσμό.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://follow-river.blogspot.com/

Facebook: Follow The River

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων. Καθημερινά 10 - 12

Ηλεκτρονικές εγγραφές για τον αγώνα μπορούν να γίνουν μέσω viva.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/kentriki-plateia-trikalon/follow-the-river/

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved