Μπουγιουρντί

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Μπουγιουρντί

#tsoulotip: Αν θέλουμε να μην τα ψήσουμε στο φούρνο και να συνεχίσουμε το μαγείρεμα στο τηγάνι, θα θρυμματίσουμε τη φέτα μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά.




ΥΛΙΚΑ

3 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε λεπτές λωρίδες

1 πράσινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες

2 ντομάτες κομμένες στα οκτώ

1 κ.γ. μπούκοβο

500 γρ. φέτα, κομμένη σε 5 ίσιες κάθετες φέτες

Ρίγανη ξερή

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved