Κανελόνια με κιμά

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

#tsoulotip: Στο σοτάρισμα του κιμά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και 100 - 150 ml κόκκινο κρασί.




ΥΛΙΚΑ

Για τον κιμά:

600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς

Ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο

1 κιλό έτοιμη σάλτσα ντομάτας

1 πρέζα ζάχαρη

1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό

1 καρότο, ψιλοκομμένο

1 συσκευασία κανελόνια

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη μπεσαμέλ:

50 γρ. βούτυρο

50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

600 ml γάλα

140 γρ. γκούντα τριμμένη

140 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

1/2 κ.γ. Θυμάρι ξερό

Αλάτι

Πιπέρι




Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved