Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – «Κλείδωσαν» οι εθνικές εκλογές

Εκλογές 2019 – Αποτελέσματα: Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019 - εφόσον επιβεβαιωθούν τα exit polls - «δείχνει» την ημερομηνία που θα στηθούν οι εθνικές κάλπες – Ποιες οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – «Κλείδωσαν» οι εθνικές εκλογές

Τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls για τις Ευρωεκλογές 2019, επαναφέρουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τα σενάρια των πρόωρων εθνικών εκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει από την κάλπη αποδυναμωμένος, με μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων να αποδοκιμάζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης και να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό.

Αντιθέτως, η Νέα Δημοκρατία ενισχύεται σημαντικά, σε σχέση με τις προηγούμενες Ευρωεκλογές το 2014, με τους πολίτες να δίνουν νέο έναυσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει πρόωρη και άμεση προσφυγή στις κάλπες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019

Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται εδώ και καιρό εισηγήσεις για πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν πως ένα «ατύχημα» εντός του καλοκαιριού θα εκμηδενίσει τις ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ για παραμονή στην εξουσία και παράλληλα το κόμμα θα κινδυνεύσει με ολοκληρωτική καταστροφή, αν ενδεχόμενη ήττα στις εθνικές κάλπες είναι μεγάλων διαστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved