Ποντιακά χοιρινά σουβλάκια με ατζίκα και τσατσιμπέλι

#tsoulotip: Δεν βάζουμε αλάτι στη μαρινάδα ώστε να μη σφίξει το κρέας.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα σουβλάκια:

1 κιλό χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκκαλο, κομμένη 3x3

3 μέτρια κρεμμύδια, τριμμένα

5 μέτριες ντομάτες, τριμμένες

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη σάλτσα ατζίκα:

7 πιπεριές Φλωρίνης

½ καυτερή πιπεριά

2 σκ. σκόρδο

1 κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο

¼ του μάτσου κόλιανδρο, φρέσκο

Αλάτι

Υλικά για τη σάλτσα τσατσιμπέλι:

8 μέτριες ντομάτες, κομμένες στα 4

½ κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο

2 σκ. σκόρδο, λιωμένες

½ καυτερή πιπεριά, πολύ ψιλοκομμένη

¼ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved