Τετάρτη 31 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 18' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 09' 47" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 44' 12" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 34' 54" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 56' 49" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 10' 44" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 57' 08" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 08' 43" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 25' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 10' 13" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 36' 30" ΤΑΥΡΟΣ

Τούρτα Ναπολεόν (Napoleon)

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Τούρτα Ναπολεόν (Napoleon)
Τούρτα Ναπολεόν (Napoleon)
ΜΕΡΙΔΕΣ8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30Λ
ΑΝΑΜΟΝΗ1Ω
ΕΚΤΕΛΕΣΗ3Ω 30Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ5/5
 
#tsoulotip: Αφήνουμε την τούρτα εκτός ψυγείου για 2 ώρες ώστε να απορροφήσουν τα φύλλα την κρέμα καλύτερα και να μη ξεραθούν. Φοράμε γάντια μίας χρήσης όταν ανοίγουμε τη ζύμη για να μη μειώσουμε τη θερμοκρασία της.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

400 γρ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

2 μέτρια αυγά

200 ml. παγωμένο νερό

1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί

½ κ.γ. αλάτι

Υλικά για την κρέμα:

180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

700 ml. γάλα πλήρες

40 γρ. κορν φλάουερ

230 γρ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

6 κρόκους από μέτρια αυγά

2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved