Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ
09 Μαϊ 2019
Τούρτα Ναπολεόν (Napoleon)
Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.


ΜΕΡΙΔΕΣ8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ30Λ
ΑΝΑΜΟΝΗ1Ω
ΕΚΤΕΛΕΣΗ3Ω 30Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ5/5
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
400 γρ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
2 μέτρια αυγά
200 ml. παγωμένο νερό
1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
½ κ.γ. αλάτι
Υλικά για την κρέμα:
180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
700 ml. γάλα πλήρες
40 γρ. κορν φλάουερ
230 γρ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
6 κρόκους από μέτρια αυγά
2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com