Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 05 Μαϊ 2019 Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης; astrology.gr #tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο. ΥΛΙΚΑ 300 γρ. λιγκουίνι Αλάτι Υλικά για το πέστο: 70 γρ. βασιλικός 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 15 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 60-70 ml. Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Υλικά για το σερβίρισμα: Παρμεζάνα τριμμένη Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com TAGS Γιώργος Τσούλης συνταγή