Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού


#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.


ΥΛΙΚΑ

300 γρ. λιγκουίνι

Αλάτι

Υλικά για το πέστο:

70 γρ. βασιλικός

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

15 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο

60-70 ml. Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το σερβίρισμα:

Παρμεζάνα τριμμένη

Πιπέρι






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved