Μυλοκόπι με ντοματίνια και κάπαρη

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Μυλοκόπι με ντοματίνια και κάπαρη

#tsoulotip: Ψήνουμε πάντα το ψάρι από την πλευρά του δέρματος για να κάνει ωραία κρούστα.




ΥΛΙΚΑ

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 ολόκληρα κομμάτια μυλοκόπι

2 σκ. σκόρδο, λεπτοκομμένες

½ πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

400 γρ. ντοματίνια

4 κ.σ. λευκό κρασί

50 γρ. κάπαρη

Μαϊντανός, ψιλοκομμένος




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved