Μιλφέιγ με φρούτα

Η νέα συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Μιλφέιγ με φρούτα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα φρούτα:

100 γρ. raspberries

100 γρ. blueberries

Για τη ζύμη:

150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 πρέζα αλάτι

100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 αυγό, χτυπημένο

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Υλικά για την κρέμα:

1 αυγό και 1 κρόκο αυγού

25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

200 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές

20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.σ. βανίλια, εκχύλισμα

150 ml κρέμα γάλακος, πλήρης

1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved