Σπιτική γκρανόλα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Σπιτική γκρανόλα

#tsoulotip: Πρέπει να αφήσουμε την γκρανόλα να κρυώσει καλά πριν την κόψουμε.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη γκρανόλα:

160 γρ. βρώμη

70 γρ. ξηροί καρποί της αρεσκείας μας, ελαφρώς θρυμματισμένοι

50 γρ. ηλιόσποροι

150 γρ. αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας μας

3 κ.σ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

½ κ.γ. αλάτι

¼ κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Υλικά για το σερβίρισμα:

Γιαούρτι στραγγιστό

Ξηροί καρποί

Αποξηραμένα φρούτα

Φρούτα

Μαρμελάδες/γλυκά του κουταλιού






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved