Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 21 Ιουλ 2019 Nanaimo bars Δείτε τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης. astrology.gr 2 SHARES #tsoulotip: Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό. ΥΛΙΚΑ Υλικά για τη βάση: 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο 150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά 80 γρ. καρύδα, τριμμένη 70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο Υλικά για τη γέμιση: 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη άχνη 3 κ.σ. κρέμα γάλακτος πλήρης Υλικά για την επικάλυψη: 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη με τη μέθοδο μπεν μαρί Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com TAGS Γιώργος Τσούλης συνταγή 2 SHARES