Πατατοπιτάκια

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Πατατοπιτάκια

#tsoulotip: Ραντίζουμε τα πατατοπιτάκια με ελαιόλαδο για να γίνει η κρούστα πιο τραγανή.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

9 γρ. μαγιά, ξερή

1 κ.σ. ξύδι, από λευκό κρασί

300 ml. χλιαρό νερό

100 ml. ελαιόλαδο

Υλικά για τη γέμιση:

5 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

¼ του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

1 κ.γ. φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

Αλάτι

Πιπέρι







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved