Fish cakes από τον Γιώργο Τσούλη

Μια έυκολη και γρήγορη συνταγή!

Fish cakes από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Πριν ρίξουμε το αυγό δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλατοπίπερο.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα fishcakes:

450 γρ. Φιλέτο σολομού, χωρίς δέρμα και κόκκαλο

420 γρ. Πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια

1 Μέτριο αυγό

Ξύσμα και χυμό από 1 lime

2 κ.σ. Μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο

60 γρ. Φρυγανιά, τριμμένη

1 κ.γ. Μαγιονέζα

Αλάτι

Πιπέρι

Για την tartar sauce:

200 γρ. Μαγιονέζα

3 κ.σ. Κάπαρη

3 κ.σ. Αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο

Μισό μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο

Χυμό από μισό lime

Αλάτι

Πιπέρι




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved