Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 43' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 24' 32" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 15' 16" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 34' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 17° 28' 40" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΔΙΑΣ - 13° 03' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 43' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 02° 47' 32" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 16° 59' 22" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 23° 19' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 07° 59' 07" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Vegan pizza

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Vegan pizza

#tsoulotip: Αν ψήσουμε την pizza στο μισό χρόνο και την αφήσουμε να κρυώσει πολύ καλά, μπορούμε να τη διατηρήσουμε στην κατάψυξη για περίπου ένα μήνα.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

250 γρ. αλεύρι σκληρό

200 γρ. αλεύρι μαλακό

50 γρ. βρώμη, αλεσμένη στο multi

1 πρέζα αλάτι

7 γρ. μαγιά ξερή

300-350 ml. νερό

35 ml. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Αλεύρι γ.ο.χ. για το άνοιγμα της ζύμης

Υλικά για τη σάλτσα:

800 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 ½ κ.γ. ρίγανη ξερή

1 ½ κ.σ. φρυγανιά τριμμένη

¼ κ.γ. θυμάρι ξερό

2 κ.σ. ελαιόλαδο

¼ κ.γ. γλυκάνισο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το σερβίρισμα:

2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες

200 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

Πατάτες προτηγανισμένες

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

200 γρ. ελιές ροδέλες

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Ρίγανη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved