Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 48' 43" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 14' 21" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 51' 38" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 43' 44" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 18° 18' 48" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 16° 22' 21" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 54' 52" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 06° 08' 08" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 17° 09' 18" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 20° 42' 24" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 15° 03' 33" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Vegan pizza

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Vegan pizza

#tsoulotip: Αν ψήσουμε την pizza στο μισό χρόνο και την αφήσουμε να κρυώσει πολύ καλά, μπορούμε να τη διατηρήσουμε στην κατάψυξη για περίπου ένα μήνα.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

250 γρ. αλεύρι σκληρό

200 γρ. αλεύρι μαλακό

50 γρ. βρώμη, αλεσμένη στο multi

1 πρέζα αλάτι

7 γρ. μαγιά ξερή

300-350 ml. νερό

35 ml. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Αλεύρι γ.ο.χ. για το άνοιγμα της ζύμης

Υλικά για τη σάλτσα:

800 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 ½ κ.γ. ρίγανη ξερή

1 ½ κ.σ. φρυγανιά τριμμένη

¼ κ.γ. θυμάρι ξερό

2 κ.σ. ελαιόλαδο

¼ κ.γ. γλυκάνισο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το σερβίρισμα:

2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες

200 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

Πατάτες προτηγανισμένες

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

200 γρ. ελιές ροδέλες

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Ρίγανη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.