Μήπως είσαι εσύ η επόμενη Next Top Vlogger της Ελλάδας;

Τι θα έκανες, αν μάθαινες πως από τη μία μέρα στην άλλη μπορείς να γίνεις η νέα Next Top Vlogger και να κερδίσεις μία θέση στον μεγαλύτερο Digital όμιλο στη χώρα;

Μήπως είσαι εσύ η επόμενη Next Top Vlogger της Ελλάδας;

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο φανταστικό σενάριο αλλά για μία εκπληκτική και άκρως πραγματική ευκαιρία που σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις στην επιφάνεια κάθε ταλέντο σου και να κάνεις πραγματικότητα τα πιο «τρελά» σου όνειρά! Γιατί; Διότι θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο και θα σε τοποθετήσει στη λίστα με τους καλύτερους vloggers της Ελλάδας!

Ναι, καλά κατάλαβες: Ψάχνουμε την επόμενη ή τον επόμενο Next Top Vlogger της Ελλάδας! Θέλουμε για γίνει άμεσα μέρος της δικής μας παρέας, να είναι σύντομα κομμάτι της DPG Digital Media και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε καλούμε να λάβεις ASAP μέρος στον διαγωνισμό μας!

Μην χάνεις λεπτό, λοιπόν! Η ζωή είναι μικρή και αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμενες για να δεις τη ζωή σου να αλλάζει! Η κριτική μας επιτροπή περιμένει να δει το βίντεό σου! Αν το τολμήσεις, θα γίνεις μέλος του μεγαλύτερου Digital ομίλου στη χώρα και παράλληλα θα κερδίσεις ένα μοναδικό δώρο αξίας 500 ευρώ για να ετοιμάζεις τα καλύτερο βίντεο για το vlog σου. Ποιο είναι αυτό; Το Osmo Pocket από την DJI, δηλαδή η μικρότερη σταθεροποιημένη κάμερα τριών αξόνων που κυκλοφορεί!

Γίνε τώρα το επόμενο «αστέρι» του YouTube

Τα πράγματα είναι απλά και θα στα εξηγήσουμε, ένα προς ένα! Αν σου αρέσει να «ποστάρεις» συχνά βίντεο στο vlog ή το YouTube κανάλι σου ή αν, ονειρεύεσαι να το κάνεις σύντομα, τώρα μπορείς να γίνεις η επόμενη Next Top Vlogger.

Πώς θα το κάνεις; Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα! Το πρώτο και βασικότερο είναι το να δημιουργήσεις ένα πρωτότυπο βίντεο για το Next Top Vlogger. Σε αυτό θα αναδείξεις όποιο ταλέντο σου θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια (ακόμη και την… ικανότητά σου να μιλάς ακατάπαυστα!) ή, θα μιλήσεις για οτιδήποτε σου αρέσει και σε απασχολεί! Το θέμα είναι τελείως ελεύθερο, όπως και η διάρκειά του (το μόνο που θέλουμε είναι να μην έχει δημοσιευθεί το συγκεκριμένο βίντεο στο παρελθόν). Στη συνέχεια, θα χρειαστεί απλώς να το «ανεβάσεις» στο YouTube κανάλι σου (αν δεν έχεις μπορείς να δημιουργήσεις ένα με ελάχιστα «κλικ») και να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό μας!

Δες τους όρους συμμετοχής, μάθε όλες τις λεπτομέρειες εδώ και άρπαξε αυτή τη μοναδική ευκαιρία… ASAP! Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved