Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 05' 25" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 42' 21" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 15° 44' 47" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 06' 02" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 44' 51" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 55' 43" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 12' 04" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 33' 29" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 32' 01" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 03' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 18' 57" ΤΑΥΡΟΣ

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

#tsoulotip: Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.

ΥΛΙΚΑ

800γρ. μπακαλιάρο χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα

Αλεύρι γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του μπακαλιάρου

Αλάτι

Υλικά για το κουρκούτι:

500γρ. αλεύρι γ.ο.χ

2κ.γ. μπέικιν πάουντερ

250γρ. αναψυκτικό σόδα

330ml. μπύρα ξανθιά

2κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Αλάτι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη σκορδαλιά:

1kg. Πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους

200ml. ελαιόλαδο

5-6 σκελίδες σκόρδο

1 μικρό κομμάτι από την ουρά του μπακαλιάρου

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved