Chilli con carne (Τσίλι κον κάρνε)

Τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης;

Chilli con carne (Τσίλι κον κάρνε)

#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε πιο καυτερό το chilli con carne μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μία πιπεριά τσίλι.



ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

500 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς

500 γρ. Χοιρινός κιμάς

700 γρ. Μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα

600 γρ. Ντομάτα κονκασέ

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

4 Κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε μικρά κυβάκια

2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1 Πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. Κύμινο σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικα για το dip γιαουρτιού:

200 γρ. Γιαούρτι, στραγγιστό

Χυμό και ξύσμα από ένα lime

¼ του μάτσου Κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

Υλικά για το σερβίρισμα:

Nachos



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved