Σαλάτα Tabbouleh

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Σαλάτα Tabbouleh

#tsoulotip: Πριν χρησιμοποιήσουμε το πλιγούρι καλό είναι να το ξεπλύνουμε λίγο.



ΥΛΙΚΑ

150 γρ. Πλιγούρι

¼ του μάτσου μαϊντανό, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1 Ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια (αφού έχουμε αφαιρέσει τα σπόρια)

1 Αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια

Χυμό από 2 λεμόνια

300 ml Νερό για το βράσιμο

3-4 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα 2 κ.σ. για το βράσιμο

100 γρ. φέτα θρυμματισμένη

Αλάτι

Πιπέρι





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved