Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 54' 38" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 29' 59" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 07° 16' 37" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 03' 43" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 28° 42' 58" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 16° 55' 23" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 44' 34" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 21' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 22' 30" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 59' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 16' 30" ΤΑΥΡΟΣ R

Σοκολατένιο paris brest

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Σοκολατένιο paris brest

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η ζύμη πριν βάλουμε την κρέμα πατισερί.

ΥΛΙΚΑ

Για ζύμη:

120γρ. Βούτυρο

130 ml. Νερό

130 ml.Γάλα πλήρες

140γρ. Αλέυρι γ.ο.χ

40 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο

5 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική

3 γρ. Αλάτι

5 Αυγά μέτρια

Για την κρέμα πατισερί:

480 ml. Γάλα πλήρες

50 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο

100 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

60 γρ. Κορν φλάουερ

4 Κρόκους από μέτρια αυγά

60 γρ. Δάκρυα σοκολάτας

15 γρ. Βούτυρο, παγωμένο

Για το σερβιρισμα:

Άχνη ζάχαρη

100 γρ.Flakes αμυγδάλου, καβουρδισμένα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved