Kibbeh pie

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Kibbeh pie

#tsoulotip: Βάζουμε το πλιγούρι σε παγωμένο νερό για 1 ώρα ακριβώς.Δείτε βήμα-βήμα πως κόβουμε την Kibbeh Pie



ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη γέμιση

250 γρ. Αρνίσιο κιμά, περασμένος δυο φορές

1 Μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. Αμυγδαλόψιχα

½ κ.γ. Κανέλα, σε σκόνη

½ κ.γ. Κάρδαμο, τριμμένο

½ κ.γ. Μπαχάρι, σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη βάση

300 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά, περασμένο δύο φορές

250 γρ. Πλιγούρι

1 Μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες

100 ml. Ελαιόλαδο και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους

1 Αυγό, μέτριο

½ κ.γ. Μπαχάρι, σε σκόνη

½ κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

¼ κ.γ. Κόλιανδρο, τριμμένο

¼ κ.γ. Κάρδαμο, τριμμένο

1 κ.σ. Φρυγανιά, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved