Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 28' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 25' 10" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 52' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 34' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 06° 02' 39" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 21° 11' 01" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 17° 14' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 32' 52" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 15° 43' 20" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 17' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 05' 50" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Kibbeh pie

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Kibbeh pie

#tsoulotip: Βάζουμε το πλιγούρι σε παγωμένο νερό για 1 ώρα ακριβώς.Δείτε βήμα-βήμα πως κόβουμε την Kibbeh Pie

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη γέμιση

250 γρ. Αρνίσιο κιμά, περασμένος δυο φορές

1 Μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. Αμυγδαλόψιχα

½ κ.γ. Κανέλα, σε σκόνη

½ κ.γ. Κάρδαμο, τριμμένο

½ κ.γ. Μπαχάρι, σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη βάση

300 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά, περασμένο δύο φορές

250 γρ. Πλιγούρι

1 Μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες

100 ml. Ελαιόλαδο και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους

1 Αυγό, μέτριο

½ κ.γ. Μπαχάρι, σε σκόνη

½ κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

¼ κ.γ. Κόλιανδρο, τριμμένο

¼ κ.γ. Κάρδαμο, τριμμένο

1 κ.σ. Φρυγανιά, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies