Scrambled eggs

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Scrambled eggs

#tsoulotip: Το μυστικό για να βγουν τα scrambled eggs αφράτα είναι το συνεχές ανακάτεμα μέσα στην κατσαρόλα.



ΥΛΙΚΑ

8 Μέτρια αυγά

1 κ.γ. Μουστάρδα σκόνη

100 ml. Γάλα πλήρες

4 κ.σ. Ελαιόλαδο

40 γρ. Βούτυρο, παγωμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Ρόκα

Σολομό καπνιστό

Ψωμί ψημένο






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved