Κοτόπουλο Cordon Bleu

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Κοτόπουλο Cordon Bleu

#tsoulotip: Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να πανάρετε το κοτόπουλο σας είναι να το αλείψετε με γύρω γύρω με μουστάρδα και ύστερα να το βουτήξετε στα ψίχουλα ψωμιού.



ΥΛΙΚΑ


Υλικά για 2 άτομα:

4 Φέτες Κασέρι

4 Φέτες Ζαμπόν

2 Φιλέτα κοτόπουλο



Για το πανάρισμα:

150 γρ. Ψίχουλα ψωμιού

50 γρ. Αλεύρι

20 γρ. Γάλα

1 Αυγό, μέτριο

Αλάτι

Πιπέρι



Για τη γαρνιτούρα:

120 γρ. Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα, iceberg σε ίσες αναλογίες)

Dressing μουστάρδας με μέλι



Για το dressing:

120 ml Ηλιέλαιο

50 ml Λευκό μπαλσάμικο

2 κ.σ. Μουστάρδα

1 κ.σ. Μέλι

Αλάτι

Πιπέρι




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved