Παστουρμαδοπιτάκια με γραβιέρα και ντομάτα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Παστουρμαδοπιτάκια με γραβιέρα και ντομάτα

#tsoulotip: Μπορούμε να αντικαθιστούμε τη γραβιέρα με κάποιο καπνιστό τυρί.



ΥΛΙΚΑ

10 Φύλλα κρούστας

300 γρ. Γραβιέρα, σε μικρά στικ

200 γρ. Παστουρμά, κομμένα σε λεπτές φέτες

3 Ντομάτες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε λεπτά στικ

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:

Γιαούρτι

Ψιλοκομμένος μαϊντανός



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved