Πέννες ολικής άλεσης με σπαράγγια και λεμόνι

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Πέννες ολικής άλεσης με σπαράγγια και λεμόνι

#tsoulotip: Εναλλακτικά, αντί για σπαράγγια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σπανάκι baby.



ΥΛΙΚΑ

250γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε διαγώνιες κάθετες φέτες

500γρ. πένες ολικής άλεσης

2κ.σ. βούτυρο

200ml κρέμα γάλακτος

2κ.σ. ξύσμα λεμονιού

60ml χυμό λεμονιού

1/3κ.γ. αλάτι

1/2 μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Τριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved