Παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή.

Παγωτό βανίλια (εύκολη βάση παγωτού)

#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι παγωμένη και προσοχή να μην τη παραχτυπήσετε στο μίξερ γιατί θα κόψει.



ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση του παγωτού (γεύση βανίλια):

70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

600 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

400 ml ζαχαρούχο γάλα

Για γεύση σοκολάτα:

300 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

Για γεύση μπανάνα:

3 λιωμένες μπανάνες ώριμες

1 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για γεύση καραμέλα:

100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Για γεύση φυστικοβούτυρο:

150 γρ. φυστικοβούτυρο, crunchy





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved