Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 06' 36" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 01' 04" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 00° 17' 10" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 09' 30" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 15° 45' 25" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 16° 24' 49" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 14° 06' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 44' 04" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 41' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 22' 53" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 45' 12" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Profiterol

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Profiterol

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. ΠΟΛΥ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

150 γρ. Αλεύρι 

200 ml. Νερό 

100 γρ. Βούτυρο

6 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 

2γρ. Αλάτι 

3 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!
Σχολιάστε
1 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies