Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 11' 30" ΙΧΘΥΕΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 50' 07" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 01' 39" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 13° 45' 04" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 02° 34' 04" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 18° 18' 36" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 15' 20" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 07° 53' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 32' 23" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 12' 42" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 15° 18' 04" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Profiterol

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Profiterol

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. ΠΟΛΥ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

150 γρ. Αλεύρι 

200 ml. Νερό 

100 γρ. Βούτυρο

6 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 

2γρ. Αλάτι 

3 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

1 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved