Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 32' 59" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 50' 55" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 31' 32" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 14° 14' 25" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 23° 24' 49" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 22° 20' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 57' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 13° 24' 13" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 52' 00" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 21' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 59' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Profiterol

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Profiterol

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. ΠΟΛΥ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

150 γρ. Αλεύρι 

200 ml. Νερό 

100 γρ. Βούτυρο

6 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 

2γρ. Αλάτι 

3 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

1 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved