Πέμπτη 25 Απριλίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 43' 02" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 39' 52" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 10° 47' 08" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 29' 37" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 16° 24' 30" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 24° 01' 26" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 29' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 02° 39' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 17° 51' 60" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 23° 09' 07" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 44' 27" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Profiterol

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Profiterol

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. ΠΟΛΥ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

150 γρ. Αλεύρι 

200 ml. Νερό 

100 γρ. Βούτυρο

6 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 

2γρ. Αλάτι 

3 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!
Σχολιάστε
1 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.