Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 15' 58" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 28' 24" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 44' 41" ΖΥΓΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 25' 13" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 16° 53' 10" ΚΡΙΟΣ R
ΔΙΑΣ - 20° 39' 52" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 04' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 08° 47' 00" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 25' 21" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 38' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 50' 34" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Profiterol

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Profiterol

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. ΠΟΛΥ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

150 γρ. Αλεύρι 

200 ml. Νερό 

100 γρ. Βούτυρο

6 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 

2γρ. Αλάτι 

3 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

1 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved