Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 47' 19" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 37' 46" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 05' 33" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 19' 38" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 37' 20" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 22' 25" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 57' 00" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 27' 00" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 26' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 01' 17" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 31" ΤΑΥΡΟΣ

Profiterol

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Profiterol

#tsoulotip: Όσα περισσότερα υγρά πάρει η ζύμη των choux τόσο καλύτερη είναι. ΠΟΛΥ βασικό τα choux πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως.

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CHOUX:

150 γρ. Αλεύρι 

200 ml. Νερό 

100 γρ. Βούτυρο

6 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 

2γρ. Αλάτι 

3 Αυγά

1 Αυγό για το άλειμμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500ml. Γάλα πλήρες

20γρ. Κορνφλάουερ

3 Κρόκους

20γρ. Κακάο

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

1κγ. Βανίλια εκχύλισμα

50γρ. Βούτυρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

200ml. Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved