Μακαρόνια Ναπολιτάνα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Μακαρόνια Ναπολιτάνα

#tsoulotip: Τα φρέσκα μυρωδικά είναι καλό να μπαίνουν πάντα στο τέλος της διαδικασίας.



ΥΛΙΚΑ

Για τα μακαρόνια:

300 γρ. Μακαρόνια σπαγγέτι

7-8 κ.σ. Ελαιόλαδο

Υλικά για τη σάλτσα

1 κιλό ντομάτες,γινομένες,κομμένες στη μέση

3-4 κλ. Βασιλικό

1 πρέζα Ρίγανη

1 σκ. Σκόρδο

300 γρ. Κρεμμύδι,ψιλοκομμένο

2 κ.σ. Πελτέ ντομάτας

1 Πιπεριά φλωρίνης,ψιλοκομμένη

100 ml. Κόκκινο κρασί

1 πρέζα Κανέλα,τριμμένη

1 πρέζα Γαρύφαλλο,τριμμένο

1 πρέζα Ζάχαρη,κρυσταλλική

Αλάτι

Πιπέρι



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved