Μανιταρόπιτα

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Μανιταρόπιτα

#tsoulotip: Προσοχή μεγάλη με τη γέμιση πρέπει να κρυώσει πολύ καλά. Η επάλειψη με το αυγό είναι προαιρετικό και το κάνουμε καθαρά για να πάρει πιο ωραίο χρώμα η πίτα μας.



ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 κρεμμύδια μέτρια
350 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες πάχους 4-5χιλ.
1 πράσο ψιλοκομμένο
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
150 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
4 κλωνάρια θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
1 κρόκος
σουσάμι για το πασπάλισμα
αλάτι και πιπέρι



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved