Λαχανοντολμάδες

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Λαχανοντολμάδες

#tsoulotip: Προσθέτουμε το μπέικον για να αποκτήσουν οι λαχανοντολμάδες μας, μια πιο καπνιστή γεύση και άρωμα.



ΥΛΙΚΑ

Υλικά:

250γρ. Κιμά μοσχαρίσιο

250γρ. Κιμά χοιρινό

250γρ. Ρύζι νυχάκι

5 Φέτες μπέικον

1 Μεγάλο λάχανο

1 Καρότο, τριμμένο

1 Κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

2 Κρεμμυδάκια, φρέσκα

1σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένη

1\4κ.γ. Κόλιανδρο, σε σπόρους

2κ.σ. Ψιλοκομμένο μαϊντανό

4κ.σ. Άνηθο

Αλάτι-πιπέρι

100ml. Ελαιόλαδο για τον κιμά και έξτρα 200ml. για το βράσιμο

1 Κύβο ζωμό κοτόπουλο

1-1,5ltr. Νερό χλιαρό

2 Αυγά

1 Χυμό λεμόνι

1κ.σ. Κόρν φλάουρ



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved