Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 53' 30" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 16' 32" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 26° 41' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 44' 57" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 14° 16' 46" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 16° 00' 31" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 51' 42" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 42' 12" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 37' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 18' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 46' 38" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Μοσχάρι Wellington

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Μοσχάρι Wellington

#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο τραγανή τη σφολιάτα, μπορούμε να την αφήσουμε στο πάνω μέρος του ψυγείου χωρίς να την έχουμε σκεπάσει.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το Wellington

1 κιλό Μοσχάρι φιλέτο

1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας

5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα

10 Φέτες προσούτο

4 κ.σ. Μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών

1 Κιλό λευκά μανιτάρια

50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα

60 ml. Κρέμα γάλακτος

4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

Αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
1 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies