Τραγανές πατάτες φούρνου

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Τραγανές πατάτες φούρνου

#tsoulotip: Η πατάτα για να γίνει τραγανή στο φούρνο, πρέπει όταν τη βγάλουμε από την κατσαρόλα, η επιφάνειά της να έχει ¨σκάσει¨, δηλαδή να είναι στα πρόθυρα να διαλυθεί.

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό πατάτες baby ξεφλουδισμένες

50ml. ελαιόλαδο

7-8 φύλλα φασκόμυλο

2 κλωνάρια δεντρολίβανο

Αλάτι & πιπέρι




Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved