Ψαρονέφρι Wellington

Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.

Ψαρονέφρι Wellington

#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό



ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το Wellington

2 Κομμάτια ψαρονέφρι

1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας

5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα

10 Φέτες προσούτο

4 κ.σ. Μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών

1 Κιλό λευκά μανιτάρια

50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα

60 ml. Κρέμα γάλακτος

4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

Αλάτι

Πιπέρι



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved