Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 06' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 56' 46" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 00° 16' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 18° 09' 11" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 15° 45' 13" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 16° 24' 46" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 14° 06' 34" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 44' 04" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 41' 06" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 22' 52" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 45' 13" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Ψαρονέφρι Wellington

Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.

Ψαρονέφρι Wellington

#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το Wellington

2  Κομμάτια ψαρονέφρι

1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας

5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα

10 Φέτες προσούτο

4 κ.σ. Μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών

1 Κιλό λευκά μανιτάρια

50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα

60 ml. Κρέμα γάλακτος

4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!
Σχολιάστε
2 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies