Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 27° 26' 56" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 41' 20" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 10° 46' 15" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 37' 58" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 21' 18" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 16° 53' 11" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 54' 51" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 06° 00' 10" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 17° 01' 32" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 20° 40' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 14° 25' 59" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Ψαρονέφρι Wellington

Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη.

Ψαρονέφρι Wellington

#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το Wellington

2  Κομμάτια ψαρονέφρι

1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας

5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα

10 Φέτες προσούτο

4 κ.σ. Μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών

1 Κιλό λευκά μανιτάρια

50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα

60 ml. Κρέμα γάλακτος

4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
2 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.