Σάββατο 20 Απριλίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 00' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 12' 12" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 03° 59' 21" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 38' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 13° 15' 10" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 24° 12' 15" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 26' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 02° 22' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 17° 43' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 23° 08' 50" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 11' 18" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Μοσχάρι Wellington

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Μοσχάρι Wellington

#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο τραγανή τη σφολιάτα, μπορούμε να την αφήσουμε στο πάνω μέρος του ψυγείου χωρίς να την έχουμε σκεπάσει.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το Wellington

1 κιλό Μοσχάρι φιλέτο

1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας

5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα

10 Φέτες προσούτο

4 κ.σ. Μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών

1 Κιλό λευκά μανιτάρια

50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα

60 ml. Κρέμα γάλακτος

4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

Αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!
Σχολιάστε
4 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.