Τούρτα Mont Blanc

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Τούρτα Mont Blanc

#tsoulotip: Το γλυκό αυτό σερβίρεται καλύτερα αμέσως, αλλά μπορούμε να το κρατήσουμε και μια-δύο μέρες στο ψυγείο.



ΥΛΙΚΑ

300γρ. Βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα της φόρμας

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

2 Μεγάλα αυγά

3 Κρόκους από μεγάλα αυγά

200γρ. Καστανή ζάχαρη

140γρ. Μαύρη ζάχαρη μαλακή

200γρ. Πουρέ κάστανο

180γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

50γρ. Κακάο

¼ κ.γ. Αλάτι

1 ½ κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ

3 Ασπράδια από μεγάλα αυγά

140γρ. Καστανή ζάχαρη

1 Πρέζα αλάτι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

300ml Κρέμα γάλακτος πλήρης

220γρ. Πουρέ κάστανο

100γρ. Ζάχαρη άχνη και έξτρα για πασπάλισμα



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved