Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 53' 17" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 13' 22" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 26° 41' 27" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 44' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 14° 16' 38" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 16° 00' 28" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 51' 40" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 42' 12" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 37' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 18' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 46' 38" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Τούρτα Mont Blanc

Η νέα πρόταση του Γιώργου Τσούλη.

Τούρτα Mont Blanc

#tsoulotip: Το γλυκό αυτό σερβίρεται καλύτερα αμέσως, αλλά μπορούμε να το κρατήσουμε και μια-δύο μέρες στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ

300γρ. Βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα της φόρμας

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

2 Μεγάλα αυγά

3 Κρόκους από μεγάλα αυγά

200γρ. Καστανή ζάχαρη

140γρ. Μαύρη ζάχαρη μαλακή

200γρ. Πουρέ κάστανο

180γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

50γρ. Κακάο

¼ κ.γ. Αλάτι

1 ½ κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ

3 Ασπράδια από μεγάλα αυγά

140γρ. Καστανή ζάχαρη

1 Πρέζα αλάτι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

300ml Κρέμα γάλακτος πλήρης

220γρ. Πουρέ κάστανο

100γρ. Ζάχαρη άχνη και έξτρα για πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
2 SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies