Pretzel

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Pretzel

#tsoulotip: Μαζί με το χοντρό αλάτι μπορείτε να πασπαλίσετε από πάνω και παπαρουνόσπορο ή κάποιο ξερό μυρωδικό.



ΥΛΙΚΑ

4 κ.γ. ξερή μαγιά

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική & έξτρα 110 γρ. ζάχαρη

300 ml χλιαρό νερό

600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 ½ κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. ηλιέλαιο

90 γρ. σόδα μαγειρικής

650 ml βραστό νερό

Αλάτι, χοντρό, για το πασπάλισμα των pretzel



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved