Γεμιστό στήθος γαλοπούλας με κάστανα και σταφίδες

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Γεμιστό στήθος γαλοπούλας με κάστανα και σταφίδες

#tsoulotip: Βάζουμε νερό στο ταψί για να μείνει ζουμερή η γαλοπούλα μας. Κάθε 500 γρ. γαλοπούλας είναι και 30 λεπτά ψησίματος.



ΥΛΙΚΑ

Για τη γαλοπούλα

1 Στήθος γαλοπούλας, ανοιγμένη στη μέση

225 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο, ψιλοκομμένο

140 γρ. Κάστανα, ψιλοκομμένα

20 γρ. Σταφίδες

10 γρ. Φασκόμηλο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τον πουρέ σελινόριζας

650 γρ. Σελινόριζα

1 lt. Γάλα, πλήρες

1 Κρεμμύδι μέτριο, χροντροκομμένο

7 κλ. Θυμάρι, ψιλοκομμένα, μόνο τα φύλλα

150 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματιου

1 ½ κ.σ. Μέλι

Αλάτι

Πιπέρι






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved