Μοσχαρίσια ουρά με παπαρδέλες

Νέα συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη

Μοσχαρίσια ουρά με παπαρδέλες

#tsoulotip: Το τριμμένο κάρδαμο δίνει ακόμα πιο έντονη γεύση στο φαγητό μας.



ΥΛΙΚΑ

1 κιλό παπαρδέλες

2 ½ κιλά μοσχαρίσια ουρά, κομμένη σε κάθετες φέτες 4 εκ., ζητήστε από τον χασάπη σας να το κόψει

10 κ.σ. ελαιόλαδο

2 μικρά πράσα, ψιλοκομμένα

2 stick σέλερι, ψιλοκομμένα

4 μέτρια καρότα τριμμένα

2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 μελιτζάνα, τριμμένη

½ κ.γ. κάρδαμο, τριμμένο

10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

10 κλ. δενδρολίβανο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

3 φύλλα δάφνης

4 γαρύφαλλα

2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας

300 ml κόκκινο γλυκό κρασί

1 ½ ltr νερό

1 κύβο ζωμό μοσχαριού

Αλάτι

Πιπέρι



Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved