Γαλλική κρεμμυδόσουπα

#tsoulotip: Τα κρεμμύδια τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρπάξουν και να μας χαλάσει τη γεύση.Ανακατεύουμε τη σούπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Γαλλική κρεμμυδόσουπα

ΥΛΙΚΑ
800γρ. κρεμμύδια κομμένα στη μέση και έπειτα κομμένα κάθετα σε λεπτές φέτες
150γρ. βούτυρο
150ml. λευκό κρασί
500ml. νερό
1 κύβο ζωμό μοσχαριού
2 γαρύφαλλα ολόκληρα
3 φύλλα δάφνης
1κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μισό κεφάλι σκόρδο
Αλάτι
6 φέτες μπαγκέτα
20γρ. κασέρι τριμμένο
Κονιάκ για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved