Πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο

#tsoulotip: βούτυρο πρέπει να είναι παγωμένο αλλιώς δε θα γίνει τραγανή η ζύμη.



ΥΛΙΚΑ

420 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

210 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

600 γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο

30 ml. Γάλα, πλήρες

40γρ. Ζάχαρη άχνη

Ξύσμα από ένα λεμόνι

1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

1 Πρέζα αλάτι

1 Αυγό






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved