Ταλιατέλες με μανιτάρια Bourguignon

Δείτε την νέα συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Ταλιατέλες με μανιτάρια Bourguignon

ΥΛΙΚΑ

650 γρ. Μανιτάρια, διάφορα

150 ml Ζωμό βοδινού

125 γρ. Κρεμμύδι, χοντροκομμένο

125 ml Κόκκινο φρουτώδες κρασί

30 ml Ελαιόλαδο

15 γρ. Βούτυρο

10 γρ. Αλεύρι

5 γρ. Πελτέ ντομάτας

1 Καρότο, σε ροδέλες

1 Σκελίδα σκόρδο, σπασμένη

Θυμάρι

Αλάτι

Πιπέρι

Για τις ταλιατέλες:

500 γρ. ταλιατέλες

Αλάτι

Πιπέρι



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved