Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα

Δείτε την συνταγή που προτείνει ο Γιώργος Τσούλης.

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που η γάστρα σας πίνει γρήγορα τα υγρά, κοιτάμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο ζεστό νερό.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά κομμένη σε κύβους πάχους 7*7εκ.

1 στικ σέλερυ κομμένο σε λεπτές φέτες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 μεγάλα καρότα, κομμένα οριζόντια στη μέση και έπειτα κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

5 φύλλα δάφνης

3κλ. Θυμάρι

2κ.σ. ελαιόλαδο

2κ.σ. βούτυρο

2κ.σ. αλεύρι

2κ.σ. πελτέ ντομάτας

2κ.σ. Worcestershire sauce

2 κύβους ζωμό μοσχάρι

1ltr. Χλιαρό νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved