Κεμπάπ γιαουρτλού

Δείτε τι προτείνει ο Γιώργος Τσούλης.

Κεμπάπ γιαουρτλού

#tsoulotip: Οι κιμάδες πρέπει να είναι δύο φορές περασμένοι για ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο 2 φορές περασμένο

250 γρ. Κιμά αρνίσιο 2 φορές περασμένο

1 Αυγό

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/4 Μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο

250 ml. Γάλα

1 κ.γ. Αλάτι

1 κ.γ. Πιπέρι

1/4 κ.γ. Κύμινο

1/2 κ.γ. Μπαχάρι

1/4 κ.γ. Μπούκοβο

1/4 κ.γ. Τσιμένι

1/4 κ.γ. Ρίγανη ξερή

3 Φέτες ψωμί του τοστ

Πίτες και γιαούρτι για το σερβίρισμα

Για τη σάλτσα:

100 ml. Ελαιόλαδο

1/2 κ.γ. Πελτέ ντομάτας

Αλάτι και πιπέρι



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved