Ψωμί από ρεβίθια

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Ψωμί από ρεβίθια

#tsoulotip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ρεβίθια με ρεβιθάδα.



ΥΛΙΚΑ

500 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

1 ½ κ.σ. Αλάτι,κοφτές

100 ml Γάλα

½ κ.σ. Μαγιά

125 γρ. Ρεβίθια

100 ml Νερό,σε θερμοκρασία δωματίου

Ελαιόλαδο για το λάδωμα και το πασπάλισμα

Σουσάμι(όσο επιθυμεί ο καθένας)






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved