Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 54' 02" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 59' 02" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 01° 45' 32" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 15' 29" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 18° 34' 21" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 08° 05' 40" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 22' 57" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 49' 23" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 48' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 20° 02' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 16' 17" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

#tsoulotip: Οι κολοκυθοανθοί πρέπει να είναι μέσα στο τηγάνι σφιχτά τοποθετημένοι ο ένας πίσω από τον άλλον για να μη μας φύγει η γέμιση. Μεταχειριζόμαστε τους ανθούς πολύ απαλά γιατί είναι ευαίσθητοι και μπορεί να σπάσουν τα φύλλα τους.

ΥΛΙΚΑ

30 ανθούς κολοκυθιών

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

1 μεγάλο κολοκύθι, τριμμένο

1 μέτριο καρότο, τριμμένο

5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

70ml ελαιόλαδο

200γρ. ρύζι μακρύκοκκο

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

12 – 15 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

700ml νερό

Χυμό από 2 -3 λεμόνια

1 κύβο ζωμό λαχανικών

Αλάτι

Πιπέρι 

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies