Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 36' 45" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 35' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 01° 29' 12" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 02' 09" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 18° 23' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 08° 01' 55" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 20' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 49' 42" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 48' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 20° 02' 04" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 16' 03" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κολοκυθοκεφτέδες

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Κολοκυθοκεφτέδες

#tsoulotip: Το μείγμα μπορεί να χρειαστεί παραπάνω αλεύρι και αυτό εξαρτάται από το πόσο καλά έχουμε στραγγίσει τα κολοκυθάκια.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κολοκυθάκια, τριμμένα (από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη)

130 γρ. φέτα, τριμμένη

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Ξύσμα από 1 lime

½ ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

¼ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο

¼ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο

50 - 80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Αλάτι

Πιπέρι

1 κρόκο αυγού

30 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Υλικά για το ντιπ γιαουρτιού:

400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Χυμό & ξύσμα από 1 lime

10 γρ. δυόσμο, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies