Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 01' 19" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 41' 02" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 00° 56' 54" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 35' 05" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 18° 00' 09" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 07° 54' 15" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 16' 60" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 50' 23" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 47' 52" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 20° 01' 00" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 15' 19" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ριζότο «γεμιστά»

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Ριζότο «γεμιστά»

#tsoulotip: Τα αρώματα που κυριαρχούν στα γεμιστά είναι αυτά του δυόσμου και της ντομάτας. Εδώ επιλέγουμε την ντομάτα να την βάλουμε ως συμπληρωματικό στοιχείο διαχειρίζοντας την ξεχωριστά από τα υπόλοιπα υλικά για να μην επηρεάσουμε χρωματικά το ριζότο. Αν όμως το επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε 2 κουταλάκια του γλυκού πελτέ κατά την διάρκεια του σοταρίσματος.

ΥΛΙΚΑ

1200ml Νερό

140γρ. Ρύζι arborio

120γρ. Κρεμμύδι ξερό (σε μικρό καρέ)

120γρ. Κολοκύθι (σε μικρό καρέ)

120γρ. Καρότο (σε μικρό καρέ)

100ml Κρασί λευκό

60ml Ελαιόλαδο

60γρ. Ώριμη γραβιέρα (τριμμένη)

60γρ. Βούτυρο (κρύο)

40γρ. Σταφίδες κορινθιακές

10 Ντοματίνια (για το σερβίρισμα)

1 Ζωμό λαχανικών

1 Σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)

Μαϊντανό (ψιλοκομμένο)

Δυόσμο (ψιλοκομμένο)

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies