Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 11' 22" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 00' 60" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 11° 54' 22" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 48' 38" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 49' 02" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 28' 13" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 59' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 28' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 27' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 01' 43" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 54" ΤΑΥΡΟΣ

Ριζότο «γεμιστά»

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Ριζότο «γεμιστά»

#tsoulotip: Τα αρώματα που κυριαρχούν στα γεμιστά είναι αυτά του δυόσμου και της ντομάτας. Εδώ επιλέγουμε την ντομάτα να την βάλουμε ως συμπληρωματικό στοιχείο διαχειρίζοντας την ξεχωριστά από τα υπόλοιπα υλικά για να μην επηρεάσουμε χρωματικά το ριζότο. Αν όμως το επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε 2 κουταλάκια του γλυκού πελτέ κατά την διάρκεια του σοταρίσματος.

ΥΛΙΚΑ

1200ml Νερό

140γρ. Ρύζι arborio

120γρ. Κρεμμύδι ξερό (σε μικρό καρέ)

120γρ. Κολοκύθι (σε μικρό καρέ)

120γρ. Καρότο (σε μικρό καρέ)

100ml Κρασί λευκό

60ml Ελαιόλαδο

60γρ. Ώριμη γραβιέρα (τριμμένη)

60γρ. Βούτυρο (κρύο)

40γρ. Σταφίδες κορινθιακές

10 Ντοματίνια (για το σερβίρισμα)

1 Ζωμό λαχανικών

1 Σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)

Μαϊντανό (ψιλοκομμένο)

Δυόσμο (ψιλοκομμένο)

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved