Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 18' 29" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 01' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 01° 12' 21" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 48' 09" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 18° 11' 16" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 07° 57' 58" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 18' 56" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 50' 03" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 48' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 20° 01' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 27° 15' 43" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μιλφέιγ

Η νέα συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

Μιλφέιγ

#tsoulotip: Αν δούμε ότι όσο κρυώνει η κρέμα ζαχαροπλαστικής σφίγγει, τότε την αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάμε με το σύρμα για 3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει καλά. Επίσης, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε να ενσωματώσουμε με τη βοήθεια μιας πλαστικής σπάτουλας λίγη σαντιγί ανακατεύοντας με απαλές κυκλικές κινήσεις ώστε να έχουμε μια βελούδινη κρέμα.

ΥΛΙΚΑ

1 Φύλλο σφολιάτας

Άχνη ζάχαρη, για το πασπάλισμα του φύλλου

Υλικά για την κρέμα:

1 lt. Γάλα πλήρες

220 γρ. Κρυσταλλική ζάχαρη

125 γρ. Βούτυρο

60 γρ. Κορν φλάουρ

30 γρ. Σιμιγδάλι

2 Αυγά, μέτρια

2 Βανίλιες

Υλικά για το σερβίρισμα:

300 ml Κρέμα Γάλακτος

Άχνη ζάχαρη

200 γρ. Φιλέ αμυγδάλου

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies